Kennismaken met de vrijmetselarij?

Sinds januari 2020 is in het logegebouw aan de Palingstraat in Vlissingen ook de gemengde vrijmetselaarsloge Terra Maris werkzaam. Vanwege het coronavirus hebben we onze bijeenkomsten een tijdlang online gehouden, maar gelukkig kunnen we nu weer samenkomen in de Palingstraat. Ben je nieuwsgierig naar wat vrijmetselarij is en wil je meer weten?

Informatiebijeenkomst Zeeuwse vrijmetselarij – 16 maart 2023

Op 16 maart 2023 houden de vrijmetselaarsloges op Walcheren weer een gezamenlijke informatiebijeenkomst over het thema ‘Vrijmetselarij… iets voor jou?’ Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Oostkerk van Middelburg en begint om 20.00 uur. Ook Loge Terra Maris zal daar aanwezig zijn als vertegenwoordiger van de gemengde vrijmetselarij op Walcheren.

Heb je interesse om op deze bijeenkomst aanwezig te zijn? Stuur een berichtje via het contactformulier op deze site of e-mail naar info@logeterramaris.nl of en we houden je op de hoogte van de verdere details.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *