Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Online loge

Vanwege de risico’s van het coronavirus zijn er momenteel alleen online bijeenkomsten. Visiteurs zijn van harte welkom. Dus ben je vrijmetselaar en wil je (virtueel) komen visiteren? Gebruik het contactformulier onder de knop Contact, dan ontvang je de benodigde informatie.

Muziekavond (online)

Muziekavond rond het thema “Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap” (online voorhof)Visiteurs zijn van harte welkom. Ben je vrijmetselaar en wil je (virtueel) komen visiteren? Stuur een bericht via het contactformulier onder de knop Contact, dan ontvang je de benodigde informatie.

Online loge

Terra Maris Palingstraat 64Vlissingen,

Visiteurs zijn van harte welkom. Ben je vrijmetselaar en wil je (virtueel) komen visiteren? Stuur een bericht via het contactformulier onder de knop Contact, dan ontvang je de benodigde informatie.

Bouwstuk (online)

Visiteurs zijn van harte welkom bij deze online in forma. Ben je vrijmetselaar en wil je (virtueel) komen visiteren? Stuur een bericht via het contactformulier onder de knop Contact, dan ontvang je de benodigde informatie.

Zomerzonnewende / afsluiting werkjaar

Zomerzonnewende en afsluiting van het werkjaar in de vorm van een in forma veldloge (onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en coronamaatregelen)