Loge Terra Maris in lockdown

Nog maar amper bekomen van de oprichting en installatie van onze loge, werden  we geconfronteerd met de eerste Corona Lockdown. Wat nu te doen, vroegen wij ons af.

Al snel  besloten we om onze tweewekelijkse  bijeenkomsten online voort te zetten. Zo vierden we in 2020 de Lente Equinox, niet wetende dat we in 2021 op diezelfde manier de Lente zouden begroeten. We vierden dit met door middel van persoonlijke impressies van onze leden over de start van de nieuwe  Lente, weergegeven in poëzie,  een zelfgemaakt vers, een presentatie en een lied.

In het tussenliggende jaar hebben we aandacht besteed aan het door ons gekozen jaarthema: “De Verklaring van de Rechten van de Mens” en de leuze “Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap”. De planning voor de rest van dit werkjaar staat op de site.

We hopen dit gedenkwaardige jaar af te kunnen sluiten met een “Veldloge” in de open lucht. De locatie is al bekend, maar de plannen worden gemaakt  onder voorbehoud van gunstig weer en gunstige Coronamaatregelen. Als alles meezit, hopen we in september weer op  onze eigen locatie in Vlissingen het nieuwe werkjaar  te kunnen starten. Hopelijk is iedereen dan gevaccineerd en kunnen we weer aan de slag!

En kunnen we weer verder op ons pad in de Zeeuwse Klei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *